Satron Instruments Pohjoinen Teollisuus-messuilla

Tule tapaamaan meitä Pohjoinen Teollisuus-messuille Ouluun 23.-24.5.2018. Satronin löydät messuosastolta 859!

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma on Pohjois-Suomen suurin teollisuustapahtuma. Se kokoaa yhteen alan parhaat osaajat, asiantuntijat ja ajankohtaisimmat aiheet.

Pohjoinen Teollisuus -tapahtumakokonaisuus on ainutlaatuinen kohtaamispaikka pohjoisen teollisuuden päättäjille sekä toimijoille. Tapahtumassa mukana mm. alueella merkittävät kaivos- ja metallinjalostusteollisuuden, paperi- ja selluteollisuuden, konepajat ja elintarviketeollisuuden sekä muut toimialat. Mukana ovat niin tärkeimmät kaivosteollisuuden laite- ja palvelutoimittajat kuin teollisuuden kunnossapidon laitteet ja järjestelmät.

Lataa ilmainen pääsylippu tapahtumaan osoitteesta https://pohjoinenteollisuus.fi/